Happy Ears S - Talla petita

Nou producte

Sistema de protecció auditiva per a professionals color Verd. Donen una reducció del soroll mitjana, d'uns 20 dB, en totes les freqüències.

Més detalls

10,80 € amb impostos

Més informació

Sistema de protecció auditiva per a professionals, talla petita.

Donen una reducció del soroll mitjana, d'uns 20 dB, en totes les freqüències. Això significa que els Audio-protectors per a les oïdes protegeixen les orelles dels sorolls nocius, així com la retenció de la qualitat del so

¿Com saber quina talla és la meva?

Al voltant del 70% dels adults utilitzen la talla mitjana (M). La talla M equival a uns auriculars estàndard. 

---------------------------------------------------------------------------------------


Construcció: La construcció única - amb un "peu" endurit en un extrem i una "pota" suau en l'altre - ajuda a preservar la qualitat del so, alhora, que proporciona un alt nivell de protecció i comoditat.

Happy Ears estan fets d'ABS en el nucli i elastòmers termoplàstics (TPE) a la superfície exterior. Tots els materials utilitzats en la producció de Happy Ears estan mèdicament aprovats.

Protecció: Quan el barret suau del Audio-Protector per a oïdes es col·loca en l'orella externa, s'emmotlla automàticament a la base de la forma de l'orella, convertint-se en gairebé rodona. El material tou a continuació, intenta tornar al seu estat original oval i és això el que crea una pressió contra el conducte auditiu extern. Aquesta pressió vol dir que l'auricular Happy Ears s'ajusta de forma segura, evitant així que el so arribi al timpà.

Comoditat: Happy Ears són fàcils d'utilitzar. Es col·loquen fàcilment al canal de l'oïda amb una mà. Altres Audio-protectors per a les oïdes del mercat s'han d'ajustar prèviament per l'usuari, de manera que encaixin adequadament en l'oïda. Això no només pot ser un inconvenient, sinó que també pot conduir a la brutícia i els bacteris de les mans que arriben cap a l'oïda. Happy Ears és fàcil d'usar i higiènic. Estan especialment dissenyats perquè puguin romandre en el seu sentit mentre vostè està dormint i són completament silenciosos, mentre estan col·locats a l'orella. 


El medi ambient: Happy Ears contribueixen al desenvolupament sostenible, ja que són reutilitzables i es poden rentar al rentavaixella.

2 productes més a la mateixa categoría: