TERMES I CONDICIONS

 

Per realitzar les seves compres a HAPPY EARS ESPANYA, haurà de registrar les seves dades personals i triar una contrasenya. Això es fa només una vegada, en endavant, no haurà de tornar a emplenar.

 

Les dades introduïdes s'utilitzaran únicament per tramitar la comanda, així com per enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del seu interès. En qualsevol moment podrà modificar les dades del seu registre de client (canvi de domicili, telèfon ....) o sol·licitar-nos el recordatori de la contrasenya si l'ha oblidat en l'apartat EL MEU COMPTE

 

D'acord amb la nostra Política de Privacitat, oferim als nostres clients el més alt nivell de seguretat i protegir la confidencialitat de les dades que ens aporten.

 

Si té problemes per accedir al nostre web, pot ser degut a problemes tècnics en el model o versió del seu navegador o la configuració de les opcions del mateix Si necessita que l'ajudem a trobar la solució o si té algun dubte respecte al funcionament del nostre sistema de compra, pot enviar-nos un mail a botiga@Happyears.es on aclarirem tots els dubtes.

 

Les Condicions Generals vinculen a HAPPY EARS ESPANYA i al comprador (Client), atorgant-los una sèrie de drets i obligacions, des del moment en que aquest realitza i accepta una comanda a través de la pàgina web.

 

Aquestes Condicions Generals es regularan pel que disposa la normativa legal vigent.

 

El Client haurà de registrar com a tal i facilitar de forma obligatòria les següents dades per poder realitzar la comanda: nom i cognoms o raó social, CIF / NIF, domicili de factura, domicili de lliurament, telèfon de contacte i correu electrònic de contacte. Qualsevol problema ocorregut durant aquest procés podrà tornar cap enrere i introduir-los de nou, si per alguna raó vostè no pogués continuar el procés de compra, poseu-vos en contacte amb nosaltres a botiga@Happyears.es

 

L'oferta de HAPPY EARS ESPANYA es limita als productes que apareixen a la seva pàgina web http://www.Happyears.es/botiga, i només és vàlida per a Península i Balears (no s'envien comandes a Canàries, Ceuta i Melilla). L'idioma en què s'ofereixen els productes i es pot comprar és en Castellà i la durada de l'oferta i preu està vigent mentre el producte aquest publicat a la web.

 

Cada producte té una fitxa que recull les característiques tècniques, la marca del fabricant, el model concret a què es refereix, una fotografia orientativa (si escau), el preu de venda al públic del producte amb l'IVA inclòs i la disponibilitat del mateix .

 

 La fitxa de cada producte indica el preu de venda al públic, incloent IVA. No s'inclouen en aquest preu les despeses addicionals: despeses d'enviament.

 

Els productes que estiguin subjectes a cànon segons Article 25.21 del Reial Decret Legislatiu 1/1996 de 12 d'Abril, que aprova el Text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, incorporen el cànon en el preu de venda, llevat que estigui especificat de manera contrària .

 

El cost total de la comanda (preu de venda al públic del producte o productes que el componen més les despeses addicionals corresponents) es comunicarà al Client en el moment de realització de la seva comanda i amb antelació a l'acceptació del mateix.

 

El preu dels productes és el que apareix a la pàgina web en el moment de realització de la comanda.

 

Si el client accepta la comanda, amb posterioritat a l'acceptació de les condicions generals i de ficar les seves claus de registre. Se li notifiqués mitjançant una pantalla i un mail amb la comanda amb un nombre identificatiu. Per a qualsevol dubte sobre la comanda pot escriure'ns un mail a botiga@Happyears.es

 

En base a la seva política comercial, HAPPY EARS ESPAÑA podrà realitzar variacions finals del preu ja sigui per fidelització, per adquisició de productes de certa entitat o rellevància així com uns altres que pugui estipular HAPPY EARS ESPANYA en el seu degut moment.

 

No obstant, serà HAPPY EARS ESPANYA qui lliure i voluntàriament ofereixi aquests descomptes i / o rebaixes, a qui estimi oportú, no podent ser exigits ni sol·licitats en cap moment pel client.

 

HAPPY EARS ESPAÑA es reserva el dret a modificar unilateralment els preus dels productes sense necessitat de previ avís. Igualment HAPPY EARS ESPAÑA podrà premiar als seus clients amb descomptes per pagament o pagament en metàl·lic. Aquest descompte o rebaixa serà realitzat per HAPPY EARS ESPANYA lliure i voluntàriament i la seva única discreció.

 

Els descomptes addicionals i regals promocionals per quantitat o volum de comanda seran exclusivament els recollits per HAPPY EARS ESPANYA en la seva oferta i tindran validesa fins l'expiració del període assenyalat o l'esgotament del seu stock.

 

Els costos de manipulació i enviament seran per compte del client i vindran especificats en el carret de la compra i / o en la comanda. Aquests costos podran variar en funció d'una nova destinació eleganat pels clients.

Un cop comprovat el pagament s'iniciarà per part de HAPPY EARS ESPANYA la tramitació de la comanda. HAPPY EARS ESPANYA garanteix el preu ofert en una comanda durant cinc dies de la data. Si en cinc dies no s'hagués realitzat el pagament pels mitjans indicats, el preu podrà veure modificat.

Errors en la comanda. HAPPY EARS ESPAÑA es reserva el dret d'avisar a l'Usuari de qualsevol error en el preu o en les característiques de l'article / us de la comanda, tenint la potestat l'Usuari de poder cancel·lar la seva comanda si el preu o les característiques finals resultessin molt diferents a els inicialment indicats, reemborsant el cas, la quantitat abonada o los possibilitats alternatives que satisfacin al client. Compra posat que sigui.

El compromís adquirit per HAPPY EARS ESPANYA de venda i despatx de la mercaderia oferta queda supeditat a l'estoc del producte anunciat ia la disponibilitat del mateix fins a fi d'existencias.

HAPPY EARS ESPANYA sempre procura que els productes publicitats a la botiga estiguin disponibles. No obstant això, poden donar-se circumstàncies que provoquin la fi d'existències del producte; en aquest cas, la comanda i el contracte subscrit entre les parts quedaran sense efecte en virtut de la present clàusula resolutòria, restituint íntegrament al client en cas de prepagament les quantitats pagades pel mateix, sense que procedeixi a favor de cap de les parts indemnització en concepte d'incompliment de contracte, dany emergent o lucre cessant.